Nieuw in Steenwijkerland:

RPA Horeca College

  • Opleiden én 4 dagen werken
  • Werving nieuwe medewerkers
  • Medewerkers vormen en aan je binden
  • Alleen voor horeca-bedrijven in Weerribben-Wieden
  • Extra begeleiding door het Horeca College

RPA Horeca College biedt bedrijven de kans om nieuwe medewerkers aan zich te binden. Zij combineren 4 dagen werken in jouw bedrijf met 1 dag school op onze campus. Zo behalen ze in 2 jaar hun startkwalificatie.

Kok en gastheer/-vrouw
Het Horeca College verzorgt twee opleidingen: kok en gastheer/gastvrouw. Dat doen we in samenwerking met horecabedrijven in de regio. De opleiding is zeer praktijkgericht, met 80% praktijk en 20% onderwijs. Horecabedrijven kunnen op deze manier extra personeel werven en eraan bijdragen dat jongeren kiezen voor een horecacarrière in de eigen regio. Gezien het toeristisch potentieel van de Kop van Overijssel en omstreken is dat een gunstige ontwikkeling. Als horecabedrijf kun je daaraan bijdragen door je aan te melden (en te certificeren) als leerwerkbedrijf. En zo nieuwe medewerkers te vormen en voor langere tijd aan je te binden.

Een unieke regio
Toerisme is belangrijk voor de economie van onze regio.  Het Horeca College wil samen met de horecabedrijven eraan werken dat er voldoende instroom is van nieuwe medewerkers in de omvangrijke horecasector. Met goed opgeleide medewerkers kunnen we onze gasten nog meer kwaliteit bieden. Als horecabedrijf kun je daaraan bijdragen door je aan te melden als leerwerkbedrijf. Zo blijft het toerisme in onze regio een bloeiende sector.

Deelnemen?
Wilt u investeren in de kwaliteit van uw horecamedewerkers en instroom van nieuwe vakmensen en geinteresseerd in deelname aan het Horeca College Weerribben Wieden? Neem voor meer informatie contact op met: info@rpahorecacollege.nl

cta-img

WIL JE EEN DIGITALE BROCHURE ONTVANGEN? STUUR MIJ EEN EMAIL!

Interesse?

RPA Horeca College biedt bedrijven de kans om nieuwe medewerkers aan zich te binden.

Laat hiernaast je gegevens achter en wij houden je op de hoogte. Uiteraard zit je dan nog nergens aan vast.